Ook thuis vliegt de tijd

  • Post category:Terug thuis
  • Post comments:0 Comments
  • Reading time:3 mins read

We zijn nu op de kop 2 weken thuis. Ik kan voor het eerst terug tijd vinden om iets op de blog te zetten.

De tijd vliegt. Er is zo veel gebeurd ondertussen. Er is zo hard gewerkt. Maar ook veel tijd gemaakt om bij te praten, voor feestjes, enzovoorts.

Na het eerste weekend hadden we de ganse, directe familie eigenlijk al teruggezien. Eerst was er een superleuk feestje bij ons Ine waar ook mijn andere broer en zus waren. Op zondag zijn we bij de familie van Bert langsgeweest. Maandag waren we dan een eerste volledige dag thuis en is er hard gewassen, brood gebakken, enz.

Vanaf dinsdag tot en met vrijdag gingen de kindjes bij mijn ouders logeren. Op dinsdag brengen we ze, op vrijdag gaan we ze halen. Tussendoor heb ik een eerste dag gewerkt, zijn Bert en ik nog eens gaan lunchen, ben ik gaan volleyballen, zijn we Andrew en Wim gaan bezoeken, ben ik opnieuw bij de sportcoach geweest en hebben we nog vele dingen op orde gebracht.

Zaterdag was het de verjaardag van ons Fien en stond volledig in haar teken met een vriendinnetje dat kwam spelen en een verrassingsverjaardagsfeestje met de (over)grootouders. Op zondag hebben we haar verjaardag met ons gezinnetje gevierd: eerst naar de film, dan iets eten en tot slot samen gaan zwemmen in de Sportoase. Om 19u30 waren we pas terug thuis én dan moest er nog gegeten worden.

Op maandag mochten we op school even gaan kennismaken met de juffen van Lander, mocht ik opnieuw naar de sportcoach en werd er nog meer werk verzet.
Op dinsdag zijn de kindjes opnieuw gaan logeren tot vrijdag. Ditmaal bij Bert thuis. En dat is waar we nu zijn aanbeland: het is vrijdagnamiddag. Dadelijk gaan we ze terug ophalen. 

Dan kunnen we aan de laatste dagen beginnen voor het school opnieuw begint. Het zullen opnieuw goed gevulde dagen zijn: morgen verjaardagsfeestje voor Fien, zondag het lentefeest van Nobe. Tussendoor moet ik ook nog de wachtbuizen vrij leggen want maandagochtend komen ze onze laadpaal zetten. Maandag rijden de kindjes en ik ook nog eens naar de adoptiedienst, terwijl Bert werkt. Dinsdag 31 augustus hebben we vrij gehouden om onze lange vakantie gepast af te sluiten. Ik ben benieuwd wat we dan zullen doen :-).

Je vraagt je wellicht af wat voor werk er zoal verzet moet worden: winkelen, koelkasten en frigo’s terug opvullen, wassen, brood bakken, spaghettisaus maken, soep maken, bloem bestellen, noten bestellen, koffie bestellen, nieuwe computer bestellen voor mijn werk, alle computers checken en op orde maken (backups, herinstalleren, virusscanner, …), taart maken voor de verjaardag van Fien, nieuwe auto halen, afspraak maken voor de installatie van de laadpaal, enz. Er was werkelijk een ellenlange lijst die gestaag werd afgewerkt.

Een reactie achterlaten