Plopsaland (Alveringem)

  • Post category:Terug thuis
  • Post comments:0 Comments
  • Reading time:1 mins read

Wow. Aan dit soort mensenmassa’s zijn we echt niet meer gewoon. Wat een volk: Plopsaland is uitverkocht.

Enerzijds zorgt dit voor ellenlange wachtrijen, anderzijds – en dat is nog veel belangrijker – geeft mij dit een heel onbehaaglijk gevoel. Ik voel mij gewoon niet op mijn gemak met al dat volk. Het contrast met de vorige dagen is een beetje te groot.

Een zonnige dag zorgt voor een uitverkocht Plopsaland

Gelukkig zijn de attracties top en amuseren Lander en Fien zich te pletter. Wanneer we – helemaal voldaan en best moe – terug op de camping aankomen, zetten ze het feestje gewoon verder en gaan ze de camping nog even onveilig maken in afwachting van het eten. Normaal gezien zouden we nu frietjes gaan halen of zo, maar dat willen we sparen voor morgen bij onze thuiskomst. Dus ga ik – ondanks het late uur – nog een laatste keer aan de slag in het mobilhomekeukentje.

Fien is gegroeid 🙂

Moe, voldaan en vol verwachting uitkijkend naar morgen kruipen we voorlopig een laaste keer ons mobilhomebedje in.

Een reactie achterlaten