Een mistroostige dag (Tyngsjön)

In Fulufjället zal het niet regenen, maar gaat het gieten vandaag. In de ochtend valt het nog mee, maar dat neemt niet weg dat het toch een mistroostige dag is. Zo’n mistroostige dag werkt ook meteen op het gemoed en maakt dat de goesting wat weg is.

We rijden naar Vansbrö waar we in feite verschillende opties hebben, maar uiteindelijk doen we er geen enkele. Zelfs niet het wandelen, ook al lunchen we vlak bij de startplaats en is het weer op dat ogenblik meer dan ok. Lander en ik doen wel een tochtje van een tweetal kilometer. Dat wandelingetje is verrassend gevarieerd voor maar 2 km lang te zijn. daarna rijden we gewoon naar een camping. Pas de eerste camping uit het boekje ‘rustiek kamperen’ dat ik tijdens de voorbereiding van de reis gekocht had.

Een zicht op het immer aanwezige meer
Lander tussen de jonge dennen. De paarse struikjes zijn ook massaal aanwezig tijdens de wandeling.
Eentje van mezelf
Een stuk gekapt bos met gevarieerde begroeiing

Resultaat: op zich wel een leuk campingske, alleen blijven we toch met het gevoel zitten dat er iets niet klopt. We kunnen er niet meteen de vinger op leggen, maar denken uiteindelijk aan het volgende. Er is geen enkele Zweed te bekennen. Wel Nederlanders, Duitsers, Zwitsers en enkele Belgen. We missen de Zweden :-).

Zicht op het meertje bij de camping

Morgen rijden we normaal gezien door naar Glaskogen Naturreservaat op 3 uurtjes rijden van hier. Daar wilden we een tijdje geleden al eens naar toe, maar toen zijn we plots naar Öland gereden om wille van het weer.  Ook nu zal het er niet droog blijven, maar het zou om aanvaardbare hoeveelheden regen moeten gaan. We zullen zien.

This Post Has 2 Comments

  1. Dana

    Jullie belevenissen blijven inspireren 😁👍

Een reactie achterlaten