Een dagje rijden richting Finland (Seskarö)

Geen nieuwe invasie vannacht, maar toch nog voldoende vijandelijkheden om het geen goede nachtrust te noemen.
Er moet nog een plaats zijn waar slimme muggen onze mobilhome binnen raken. Hoe dan ook: de nacht zit erop. We rijden helemaal door naar een camping aan – jawel – de botnische golf. We zitten nu op een eiland kort bij Finland.

Het heeft ons wel een dagje rijden gekost. We zijn enkel gestopt om te tanken en de voorraden nog eens aan te vullen. Op zich was het een mooie rit, maar toch erg vermoeiend door de warmte en het gebrek aan slaap. (dank u, miss Mosquito :-))

Sfeerbeelden van onderweg
Er zijn ergere landschappen om door te rijden
Gevonden wieldoppen als geveldecoratie. Ik vind het nog wel kunstig.
En nog eentje

Rond 15u30 arriveren we. Er heerst hier een gemoedelijk sfeertje en dat bevalt ons goed. De kindjes kunnen de fietsen gebruiken die er liggen, er is een strandje, veel zon en weinig muggen. Bij dit soort campings heb je vaak ook wel enkele minpuntjes: de infrastructuur is ietwat verouderd. Op zich geen probleem, behalve dat er geen verluchting is in de douches. Daarnaast is er enkel WiFi bij de receptie.

We installeren ons op ons gemak en sloffen – eens de kindjes wat zijn uitgefietst – naar het strand. Daar blijven we veel te lang hangen zodat we pas laat eten.

Spelen op het strand
En spelen in de zee.

Een reactie achterlaten