Luierikken (Lycksele)

Vandaag wordt uiteindelijk een dagje luierikken. Zeker in de voormiddag steken we niet zo heel veel uit. Eerst doe ik nog wel een lange telefoon, terwijl Lander verder werkt in zijn online typecursus. Daar zal hij nog 2 keer hard aan verder werken vandaag. Ik maak ook nog ergens een bloemenkrans voor mijn dochter. Ze is er blij mee :-).

Dochter met bloemenkrans

Verder hebben Bert en ik rustig de tijd om wat aan tafel te zitten, terwijl de kindjes in 1 van de 5 speeltuinen spelen of ook even YouTube kijken. Ik neem ook nog eens de tijd om alle ruiten van de mobilhome grondig te poetsen. En samen spelen we nog heel even petanque.

In de late namiddag moet Bert nog wat werken. De kindjes en ik doen eerst wat oefeningen op de fitnesstoestellen van de camping. Daarna spelen we wat volleybal. Alvorens te  douchen, duiken we ook nog even de sauna in. Daarna hebben we alweer afgesproken om even te skypen met neefjes en nichtjes.

De fitnesstoestellen even uitproberen

Zo zit de dag – zonder al te veel te doen – er al snel op. Er rest mij nog een heel fijn telefoongesprek met Dana, een collega van bij Colruyt, terwijl Bert de was weer wegwerkt. Morgen trekken we immers weer verder: op naar het noorden!

This Post Has 2 Comments

  1. Dana

    Ja, het was idd een hele fijne babbel!😉 Ik kijk al uit naar de volgende maar geniet ondertussen nog paar even van jullie echte vakantie nu de kindjes geen school meer hebben. We houden contact!👍🌞

Een reactie achterlaten