Het schooljaar afsluiten (Lycksele)

Het is haasten vandaag om op tijd klaar te raken voor het afscheid met de klas en de school. Lander heeft gisteren de ganse wedstrijd van de Rode Duivels mogen uitkijken en zat dus pas om 23u in bed. Fien is na één helft gaan slapen. Om 8u15 worden ze pas wakker, om 9u heeft Fien een laatste afspraak met de klas. 

Fien is uiteindelijk net op tijd klaar. Lander heeft tijd tot 10u30 en kan het dus wat rustiger aan doen. Rond 11u zit het schooljaar er dus op.

Ikzelf plan ook een dagje werken: ik kijk al even vooruit naar september en heb doorheen de dag wat gesprekken gepland met verschillende mensen om over die toekomst te praten. De komende dagen en weken moet ik eens netjes op een rijtje zetten hoe ik die toekomst precies zie.

Ondertussen zitten Bert, Lander en Fien aan het rivierstrand. Ik passeer een paar keer om dag te zeggen. En wanneer ik klaar ben, zet ik mij erbij en speel wat met Lander en Fien: voetballen, zandijsjes eten, echte ijsjes eten, enz. Een vakantiedagje dus.

Zo ziet een rivierstrand eruit
Het lijkt een meer, maar het is wel degelijk een rivier
Voetbalwedstrijdje
Onze plaats op de camping. Let vooral op de prachtige auto en caravan rechts achteraan op de foto. Een pareltje.

This Post Has 2 Comments

  1. Tanteke

    Halo ik kijk iedere dag uit naar jullie verhalen,sta in bewondering voor jullie mooie reis en hoe de kinderen zo gemotiveerd lange wandelingen maken.Nu begint de vakantie en kunnen jullie de school vergeten, nog een fijne reis verder,groetjes uit kempenland tanteke

Comments are closed.