Een bosbouwbos (Lycksele)

Bij het ontbijt steken we opnieuw het kampvuur aan. Enerzijds om thee te zetten, anderzijds om de muggen op afstand te houden, want ze zijn al massaal aanwezig. Dit betekent dat het houthakkersteam ook terug aan de slag moet.

Samen ontbijten rond het kampvuur
Nog even spelen met het vuur

Na het ontbijt volgt de wandeling naar de mobilhome en dan verder rijden. Daarnaast moeten we tanken en – na een maand – nog eens een nieuwe gasfles kopen. 

We maken ook nog een wandelingetje in Lycsele. Dit keer niet in een natuurgebied, maar in een gebied dat beheerd wordt door een bosbouw firma. Niet dat ik het verschil duidelijk kan zien. De uitzichten zijn even mooi. 

Een bosbouwbos
Rarara… wat zien we hier?
Een vijver uit de boekskes

Daarna verhuizen we naar een camping. Het plan was om dat pas morgen te doen, maar ons water blijkt op. Tenminste – dat denken we omdat de pomp blijft hangen – later zal blijken dat de pomp gewoon even kuren had. We hadden dus nog een nachtje ‘vrij’ kunnen gaan staan. Jammer, want de camping is een mastodont en dat is niet zo mijn ding. Ik zal er de komende dagen even aan moeten wennen.

Een reactie achterlaten