Zwemmen, puffen & deviltime (Kosta)

Vandaag volgt Lander virtueel nog eens een les bij in de klas. Hij heeft er duidelijk zin in. Net als de ganse klas, is hij in het rood gekleed, want straks spelen de rode duivels tegen Denemarken. Fien kijkt ondertussen YouTube filmpjes. Morgen zullen de rollen omgedraaid zijn.

We passen ons dagschema volledig aan de duivels aan: we eten vandaag ’s middags warm en dan zo snel mogelijk naar het zwembad. Eerst de kindjes met Bert terwijl ik de afwas doe. Dan is Bert toch ook even in het zwembad geweest, want straks geeft hij nog een workshop. En het zwembad is absoluut een aangename verfrissing: het is puffen hier in Zweden. Om 13u30 los ik Bert af. Uiteindelijk vertrekken we pas om 17u terug naar de mobilhome en maken we alles klaar om te supporteren.

Heel even uitrusten van al dat zwemmen
Nog even alles klaarzetten
Klaar voor de match

We hebben geen belgische vlag of zo, maar gelukkig kan ik zwart-geel-rode hapjes uit mijn mouw toveren. Uiteraard kan ook het knäckebröd niet ontbreken 😉

Hapjes!!!!

Wij zijn er klaar voor om er een succes van te maken. Gelukkig wordt het dat ook, na een eerste eerder dramatische helft.

Een reactie achterlaten