Rijden en deviltime (Borrby)

Vandaag gaan we nog eens kilometers vreten. We vertrekken na het ontbijt onmiddellijk zuidwaarts. Na een 200-tal kilometer rijden stoppen we even om te eten. Een paar kilometer verder blijkt een ICA te zijn waar ik de voorraden nog eens aanvul en we nog eens tanken. Lander en Fien maken ondertussen schoolwerk.

Daarna rijden we weer verder tot we in de buurt van onze bestemming aankomen. Morgen willen we naar ‘Ales stenar’. Dit is naar verluid een Stone Henge, maar dan in Zweden. Uiteindelijk stoppen we in een B&B met enkele plaatsen voor een mobilhome in Borrby. De Duivels spelen vandaag, dus ik heb graag een WiFi-verbinding om de wedstrijd te kunnen volgen.

We hebben hier een eenvoudige, maar verzorgde plaats tussen de velden. Het is hier ook ongelooflijk winderig. Eigenlijk de ganse namiddag al. Volgens de eigenaar is er altijd wel veel wind, maar vandaag is het nog wat extremer. We kiezen dus voor een plaats het verste van die ene boom. 🙂

Ons plaatsje tussen de velden in Borrby

Voor de kindjes gaan slapen we spelen ook nog enkele spelletjes ‘jeu de boules’. Op het strand in Farö lagen enkele ballen die iedereen mocht gebruiken. Onze kindjes hebben die veel en enthousiast gebruikt, dus hebben we ons het spelletje ook aangeschaft. Benieuwd of het een hit blijft.

Jeu de boules

Een reactie achterlaten