En het kan nog warmer (Sudersand)

Vandaag nog een dagje zoals gisteren, maar dan een beetje warmer. We blijven dus nog maar een extra nachtje. Ik val dan ook een beetje in herhaling: schoolwerk, speeltuin, eten, schoolwerk, strand, eten, speeltuin, slapen.

De camping is hier trouwens na het weekend bijna volledig leeggelopen. Ongelooflijk. Het lijkt erop dat Zweden bereid zijn om voor een weekendje zon, een halve dag te reizen. In de veronderstelling dat ze van het vasteland komen, moeten ze toch 3u op de boot en dan nog 1,5u rijden om hier te geraken. Dat is mij toch iets te veel.

Voor de afwisseling geen foto van het strand, maar van de speeltuin

En dan nog een extraatje: onderstaande foto’s zijn genomen in Visby, maar ik ben ze vergeten te delen. En ze zijn een beetje te mooi om dat niet te doen. De broeder- en zusterliefde straalt eraf. Zo fijn om te zien.

This Post Has 5 Comments

 1. Andrew

  Mooi!

 2. Dana

  Bijna even warm als hier😉

 3. Dana

  Ik ben jaloers op Lander zijn krullen! De kindjes lijken het heel erg nr hun zin te hebben. Hoe kan het ook anders?! Ik probeer dit weekend nog eens een smsje te sturen. Ik heb weer verrassend P2 nieuws😉😁

  1. Grimme Bogaerts

   Ik zal het doorgeven aan Lander.
   Ik ben ook zeer benieuwd naar het P2-nieuws. Je houdt me wel in spanning zo :-).

Comments are closed.