De vuurdoop (Rada)

Opstaan, schoolwerk, middageten en dan genieten van een prachtige namiddag. Dat is wat Fien, Lander en ik doen. Bert werkt de ganse namiddag.

Eerst spelen Lander en Fien mini-golf, dan halen we voor de eerste keer de zwembroeken boven. We gaan samen naar het strand. Ik lees een boek, terwijl zij spelen in het zand én in het ijskoude water. Dat is meteen hun vuurdoop en wellicht het begin van nog ontelbare keren waterpret. Ik kies ervoor om mijn vuurdoop nog wat uit te stellen. (Op mijn onvrijwillige duik in het ijswater enkele weken geleden na natuurlijk. ;-)) Toch wel sterk van Lander en Fien. Ook de campinguitbaters waren onder de indruk.

Mini-golf of – bij de Nederlanders – midgetgolf
Spelen in het zand
Spelen in het water

Helaas slaat het weer in de late namiddag om en we vluchten van het strand naar de douche voor nog meer waterpret.

’s avonds, na de afwas, trek ik er nog even op uit om wat fotootjes te maken. En zo zit de dag er alweer op.

Bruinrood
Huis in de laatste zonnestralen van de dag

Een reactie achterlaten