Een dagje Rotsidan en Barsta (Barsta)

Terwijl Bert vandaag werkt, trek ik met de kindjes naar onze eerste stopplaats van de wandeling gisteren om schoolwerk te maken, maar zeker ook om te genieten van zon, zee en ijskoud water. Tegen de middag komt Bert ook voor zijn middagpauze. Fien en Lander mogen deze keer met hun voetjes in de ijskoude zee. Zoals gevreesd (verwacht ;-)), wordt het wel wat meer dan de voetjes. Zowel Fien als Lander vallen er een keertje in. Gelukkig zonder veel erg. 

Ook Bert steekt zijn voeten uiteindelijk in de ijskoude zee, dus ook ik kan niet achterblijven. Ik heb wel wat moeite om mijn ‘cool’ te bewaren. Ik heb het namelijk niet zo met ijskoude voeten. De warmere (niet: warme) plassen op de rotsen liggen me beter.

Cool 😉

’s Namiddags nog wat extra schoolwerk of typtopia, daarna gewoon spelen in Barsta zelf. Voor mezelf en de kinderen eerder een rustig dagje, voor Bert een dagje werk. Morgen kramen we op om de Hoga Kusten verder te verkennen.

De oude houten kapel van Barsta

Een reactie achterlaten