Rotsidan, een prachtige wandeling (Barsta)

We staan op met een fel zonnetje aan een blauwe hemel. Bert heeft zijn eerste klant vandaag om 14u30, dus we plannen eerst nog een wandeling in het natuurreservaat ‘Rotsidan’. Het is een smal langgerekt natuurreservaat langs de stenen kust. De wandeling is prachtig en ook voor de kindjes genoeg uitdagend door alle hindernissen: plassen in de bossen, uitstekende wortels, hier en daar een boom over de weg en natuurlijk klauteren over al die rotsen. De zichten langs de kust zijn ook fenomenaal. Het is op en top genieten. Na onze lunch, gaan Bert en ik nog even in het zonnetje liggen, terwijl Fien en Lander spelen op de rotsen. Daarna gaat het terug naar Barsta.

Even genieten van het zonnetje

Bert gaat nu aan het werk, terwijl de kindjes en ik eerst douchen en vervolgens in het schoolwerk vliegen. We hebben ook een wasmachine hier, dus tussen 2 klanten door, doet Bert ook nog wat was.

Na het schoolwerk kan er nog wat gespeeld worden en dan is het alweer tijd om te eten. De tijd vliegt. We eindigen de dag met wat steppen op straat – er rijdt hier toch geen kat. Morgen nog een dag om Barsta onveilig te maken.

Even steppen voor het slapen

Uitsmijter – enkele mooie beeldjes van Barsta

This Post Has One Comment

  1. Tanteke

    He met veel plezier en interse leed ik jullie verhalen en ben dan zelf ook eenbeetje op reis.bert een dikke proficat met je verjaardag en nog een verdere mooie reis tanteke

Een reactie achterlaten