De test(en)

Maandagochtend zijn we al vroeg uit de veren. We laten ons vandaag testen zodat we woensdagochtend in Zweden een – hopelijk – negatieve COVID-19 test kunnen voorleggen en het land binnen mogen. 

Voor kinderen is een test niet nodig, dus Bert en ik trekken alleen naar het testcentrum in Zaventem. We zijn net op tijd voor onze afspraak om 9u30. Er blijken nog een hele hoop mensen een afspraak te hebben op hetzelfde uur. We moeten buiten dus een tijdje wachten in het gure weer. Gelukkig niets waar een goeie winterjas niet tegen bestand is. Het gaat allemaal vrij goed vooruit en voor we het weten zit er iemand met een stokje in onze neus te wriemelen. Dat viel beter mee dan 2 weken gelden bij de dokter. Nu wachten op het resultaat. De bordjes vertellen ons dat we het binnen 24u mogen verwachten. Uiteindelijk doet men veel beter. Om kwart na vier dezelfde dag nog krijgen we het gerust ellende resultaat in onze mailbox: we testen beiden negatief!!!! Op naar Zweden.

Jihaaaaaaaaaa! De testen zijn negatief!

Ondertussen hadden we natuurlijk niet stilgezeten. De laatste taakjes moeten nog afgewerkt worden. Op zich geen grote belangrijke dingen meer, maar het neemt allemaal net een ietsje meer tijd in beslag dan je op voorhand had gedacht. Na een lange dag, kruipen we uiteindelijk rond middernacht ons mobilhome (!) bedje in. Dankjewel allemaal voor de vele berichtjes, telefoontjes en bezoekjes om ons een goede reis te wensen.