Hoe word je meester (of juf)?

Lander en Fien zullen de laatste maanden van dit school jaar niet meer fysiek naar school gaan, maar dat betekent natuurlijk niet dat er niets meer geleerd moet worden. Bert en ikzelf dragen nu de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ze ‘mee’ zijn. We worden dus ‘meester’. Benieuwd hoe dat mee gaat vallen.

In elk geval moeten we het niet alleen doen en worden we ook niet aan ons lot overgelaten. Integendeel, juf Lore en juf Wendy staan ons bij met raad, daad én lesvoorbereidingen. Superfijn. Alvast super bedankt!

Ondertussen hebben we samen met hen overlopen wat er nog op de planning staat, welk lesmateriaal er ter beschikking is, hoe de juffen graag zouden opvolgen vanop afstand, hoe we contact houden met de klas, enz. Wij zien het alvast allemaal zitten! Dankjewel, juffen!

This Post Has One Comment

  1. Hild Bogaerts

    Grimme, Bert en kids véél plezier met dit avontuur. Wat een prachtige vooruitzichten in die prachtige natuur in het Noorden. Het zal weer de moeite zijn!
    Succes met de reis, en hopelijk is corona geen spelbreker. Wees voorzichtig hé mannen en volop genieten!!
    Groetjes, tante Hild enLuc

Een reactie achterlaten