Wandel-EHBO-kit

Tijdens onze reis zullen we veel de natuur induiken en gaan wandelen. Ik heb al gezien dat er veeeeeeel water is in ScandinaviĆ«. Onze kindjes zouden dus wel eens – geheel ongepland – een duik kunnen nemen in het water. In Nieuw-Zeeland hadden we daarvoor al steeds een zwembroek en lichtgewicht handdoeken in onze dagrugzak steken.

Goed idee, zo’n Wandel-EHBO-kit. Maar wat steek je daar zoal in?

Aangezien ze nu wat ouder zijn en ondertussen ook graag in bomen klimmen en zo, lijkt het me dan ook best om verder aan te vullen met een EHBO-kitje. Maar wat steek je daar zoal in? Een Google-search opdracht levert volgend resultaat op:

 • (Verband)schaar
 • Pincet
 • Vinyl handschoenen (Echt? Dat gaan we niet doen, denk ik)
 • Reddingsdeken
 • Alcoholdoekjes (3x)
 • Tekenpincet
 • Compeed blarenpleisters (5x)
 • Wondpleisters in verschillende maten (15x)
 • Steriel gaascompres 5cmx5cm (3x)
 • Elastische windel (8cm x 4m)
 • Rol hechtpleister

Een reactie achterlaten