Zou er iets te beleven vallen?

Ziehier, het resultaat van het doorploeteren van 3 Lonely Planets. In mijn universum, de beste reisboeken aller tijden.
Zoals steeds, heb ik ze doorploeterd en alle nuttige informatie op 1 kaartje op Google maps gezet.
Steden, museums, restaurants, cultuur, enz heb ik links laten liggen. Zowel voor COVID als omdat we nu eenmaal liever in de natuur zitten. Maar dan nog zullen we ons wel even kunnen bezig houden. Wat denken jullie?

This Post Has 4 Comments

 1. tante Wies en nonkel Frans

  Hoi Grim, Bert, Lander en Fien,
  Leuk dat we jullie avonturen weer mogen meebeleven vanuit onze zetel. Jullie hebben er weer een mooie bestemming uitgekozen! Als jullie de wandeling op de ‘Preikestolen’ doen (die staat op het programma zag ik) denk dan maar eens aan moemoe. Zij volbracht deze beklimming op 75-jarige leeftijd!
  Alvast veel plezier op jullie reis, geniet ervan! Wij kijken uit naar alle belevenissen die jullie te wachten staan dankzij deze mooie blog…

  1. Op de kaart hierboven zijn vooral alle mogelijkheden aangeduid. Dat wil niet persé zeggen dat we ze ook allemaal gaan doen. Maar nu ik weet dat moemoe deze wandeling gedaan heeft, staat ze mee bovenaan het lijstje… Bedankt om dat te laten weten. Dat zal heel speciaal aanvoelen.

 2. Sofie

  Nog een tip voor mooie wildkampeerplekjes: de iOverlander app! Maar die kent Bert misschien al wel als hij goed opgelet heeft op Discover Overland ;o)

  1. Hey Sofie,
   dank je voor de tip. Bert heeft ongetwijfeld goed opgelet. Maar ja, je kan niet alles onthouden hé 😉

Een reactie achterlaten